Доколку сакате да се зачлените и да ни се придружите во нашите активности, потполнете ја пристапницата и испратете ја на нашата адреса: ул. Крушевска бр. 21, 7500 Прилеп или пратете ни ја скенирана по мејл на mail@humanostbezgranici.org.mk. Потоа ќе бидете контактирани за следните активности на Здружението.

Ви благодариме на покажаниот интерес.

 

ПРИСТАПНИЦA (.docx)

ПРИСТАПНИЦА (.pdf)