Доколку сакате да ги поддржите нашите активности и проекти, можете да помогнете на повеќе начни:

 • станете членови на Здружението и приклучете се кон нашите активности и проекти;
 • станете фанови на нашето Здружение на фејсбук и следете ги нашите активности и проекти преку оваа мрежа;
 • станете фанови на страницата www.donacii.mk на фејсбук и поблиску следете ги актуелните апели за помош преку оваа мрежа;
 • објавете банер на Ваша страница кој ќе води до www.donacii.mk;
 • донирајте средства на нашите сметки:
  денарска сметка: 210067183880114 Тутунска банка АД Скопје
  девизна сметка: IBAN MK07210722000034017, SWIFT TUTNMK22
  Ние ќе ја почитуваме Вашата желба да помогнете преку донирање средства и истите ќе ги искористиме единствено за унапредување на нашите активности и проекти.