Акцијата “Размени книга” по втор пат успешно реализирана во Скопје

На 20.09.2015 под мотото “Размени книга”, во Скопје по втор пат годинава се одржа акција на размена на книги во организација на Здружението “Хуманост без граници”.
 
Многу граѓани дојдоа со своите веќе прочитани книги, за да ги остават за некој друг да ужива во нив, а си земаа други, непрочитани книги, кои ги донеле други луѓе.
 
Книгите кои останаа неподигнати ќе ги вклучиме во некоја донација во следниот период.
 
Во акцијата како волонтери земаа учество и волонтери-ученици при Меѓународното училиште “НОВА”

 

Им благодариме на сите посетители на оваа акција. На здравје читање ♥

Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *