Категорија: 2015

Хуманитарна акција по повод Меѓународниот ден на детето 20 Ноември

По повод Меѓународниот ден на детето – 20 Ноември, членовите на тимот за Општествена Одговорност и Промоција на Хумани Вредности при Здружението Хуманост без граници организираа хуманитарни акција
Read More

Да подариме радост на децата од Дневниот центар за деца од улица во Шуто Оризари

Здруженето “Хуманост без граници” ве повикува на Новогодишна урбана хуманитарна собирна акција на облека за деца од 3 до 18 години, училишен прибор и помагала, боенки, фломастери, боици,
Read More