Category: 2015

Акција “Земи доза добрина”

Велат насмевката е најдобар лек. Токму поради тоа во текот на минатата недела волонтерите на Здружението “Хуманост без граници” се обидоа да донесат насмевки на лицата на сите случајни
Read More