Категорија: Друго

Општествена одговорност и промоција на хумани вредности: Посета на завод за рехабилитација за деца со оштетен слух „Кочо Рацин“- Битола.

На 25 Декември 2014 година, се одржа посета на заводот за рехабилитација за деца со оштетен слух „Кочо Рацин“ – Битола. Целта на оваа посета беше една и
Read More

Проект: Подај рака – спаси живот

Проектот „Подај рака – спаси живот“ е осмислен кој има за цел да се зголеми информираноста на граѓаните од општина Скопје за актуелните апели за помош. Конкретно, планирани
Read More