Проект: Подај рака – спаси живот

Проектот „Подај рака – спаси живот“ е осмислен кој има за цел да се зголеми информираноста на граѓаните од општина Скопје за актуелните апели за помош. Конкретно, планирани се неколку активности на делење на флаери на кои се отпечатени неколку актуелни апели за помош со телефонски броеви за донирање. Така на 03 Ноември 2012 дел од членовите на Здружението Хуманост Без Граници поделија околу 2.000 флаери низ центарот на Скопје.

Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *