Автор: aleks

Вера, надеж и љубов насекаде низ Скопје

По повод 30-ти септември, денот на Светите маченички Вера, Надеж, Љубов и мајка им Софија, Здружението Хуманост без граници приготви кратки пораки за верата, надежта и љубовта. Во соработка со
Read More