Автор: aleks

Страница donacii.mk

Страницата www.donacii.mk се одржува од страна на членовите на Здружението. Таа е всушност и постара од самото Здружение, бидејќи членовите пред да го формираат Здружението ја отворија страницата.
Read More

Нашите генералии

Здружението на граѓани за промовирање и спроведување на хуманитарни активности “Хуманост без граници” е формирано за организирање, промовирање и спроведување различни хуманитарни активности со цел прибирање на средства
Read More