Категорија: 2013

Проект: Човековата хуманост – радост на милиони срца – продолжение

Проектот „Човековата Хуманост – радост на милиони срца“ е замислен како збир на хуманитарни активности кои имаат за цел да ја зголемат информираноста на граѓаните од општина Прилеп
Read More