Проект: Човековата хуманост – радост на милиони срца – продолжение

Проектот „Човековата Хуманост – радост на милиони срца“ е замислен како збир на хуманитарни активности кои имаат за цел да ја зголемат информираноста на граѓаните од општина Прилеп за актуелните апели за помош. Конкретно, планирани се неколку активности на делење на флаери на кои се отпечатени неколку актуелни апели за помош со телефонски броеви за донирање.

Делењето на флаери се направи за времетраење на овогодинешниот Пиво Фест 2013 во Прилеп.
Беа поделени околу 3000 флаери и акцијата беше одлично прифатени од граѓаните.

Следуваат слики од делењето во Прилеп и Крушево за 2 август.

 

 

Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *