Поддршка за Здружението “Хуманост без Граници” и Donacii.mk на Daremat.com

 

Почитувани пријатели,

од денес, начинот да се помогне  уште поблиску до вас.

Donacii.mk се на Daremat.com

Daremat.com е сервис кој ви овозможува со само неколку клика да подаритe подарок или пак  купите нешто за себе  или пак ДА ДОНИРАТЕ.

Вашата донација за Здружението “Хуманост без граници” кое стои задwww.donacii.mk можете да ја дадете и директно на овој линк : http://daremat.com/?product=2031

Ние ќе ја почитуваме Вашата желба да помогнете преку донирање средства и истите ќе ги искористиме единствено за унапредување на нашите активности и проекти.

Ви благодариме.

Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *