Категорија: Информации

“ЗА СИТЕ ДЕЦА” ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ДАРУВАЊЕ УЧИЛИШЕН ПРИБОР, ОПРЕМА И КНИГИ ЗА ДЕЦАТА ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Со цел да им се помогне и олесни почетокот на училишната година на дечињата без родители, штитеници на Сос Детското Село во Скопје, Здружението “Хуманост без граници ”
Read More