Нашите генералии

Здружението на граѓани за промовирање и спроведување на хуманитарни активности “Хуманост без граници” е формирано за организирање, промовирање и спроведување различни хуманитарни активности со цел прибирање на средства за подршка на оние лица кои имаат потреба од хуманитарна помош.

Здружението е формирано од граѓаните кои ја отворија страницата www.donacii.mk како и страниците на социјалните мрежи (www.facebook.com/donacii, www.twitter.com/donacii, donacii.blog.mk, donacii.blog.com.mk).

Целите на Здружението Хуманост Без Граници се:
-Да се собираат и објавуваат актуелни апели за помош на интернет страница, како и да се промовираат, прошируваат и споделуваат истите на популарни интернет страници за социјална интеракција,
-да се организираат манифестации, изложби, свирки и други настани со хуманитарен карактер од областа на културата и уметноста со цел прибирање на средства за помош.

Здружението Хуманост Без Граници е формирано за организирање, промовирање и спроведување различни хуманитарни активности со цел прибирање на средства за подршка на оние лица кои имаат потреба од хуманитарна помош.

Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *