Категорија: 2012

Проект: Подај рака – спаси живот

Проектот „Подај рака – спаси живот“ е осмислен кој има за цел да се зголеми информираноста на граѓаните од општина Скопје за актуелните апели за помош. Конкретно, планирани
Read More

Страница donacii.mk

Страницата www.donacii.mk се одржува од страна на членовите на Здружението. Таа е всушност и постара од самото Здружение, бидејќи членовите пред да го формираат Здружението ја отворија страницата.
Read More

Нашите генералии

Здружението на граѓани за промовирање и спроведување на хуманитарни активности “Хуманост без граници” е формирано за организирање, промовирање и спроведување различни хуманитарни активности со цел прибирање на средства
Read More