Категорија: Настани

Да подариме радост на децата од Дневниот центар за деца од улица во Шуто Оризари

Здруженето “Хуманост без граници” ве повикува на Новогодишна урбана хуманитарна собирна акција на облека за деца од 3 до 18 години, училишен прибор и помагала, боенки, фломастери, боици,
Read More

“ЗА СИТЕ ДЕЦА” ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ДАРУВАЊЕ УЧИЛИШЕН ПРИБОР, ОПРЕМА И КНИГИ ЗА ДЕЦАТА ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО

Со цел да им се помогне и олесни почетокот на училишната година на дечињата без родители, штитеници на Сос Детското Село во Скопје, Здружението “Хуманост без граници ”
Read More