Category: Настани

Хуманитарна собирна акција за децата од Дневниот Центар за деца од улица во Шуто Оризари, Скопје

  На 27 декември се одржа предновогодишна урбана хуманитарна собирна акција за децата во днениот центар за деца од улица во Шуто Оризари. Најавуваната акција  се одржа пред Спомен
Read More

“Недела на Хуманоста” во скопските кафе-барови

По повод Светскиот ден на Хуманоста, 19 август, Здружението “Хуманост без Граници” ја спроведува својата кампања “Недела на Хуманоста” во Скопските кафулиња, со цел да се помогне на сите на кои помошта
Read More