Latest

Осмомартовска доза внимание во Скопје

“Среќен 8-ми март” е пораката која денес многупати ја кажавме и слушнавме. Традиционално, на меѓународниот ден на жената секоја жена добива внимание од своите блиски роднини и пријатели.
Read More