Author: aleks

“Сподели добрина” во Скопје и Струмица

Кон крајот на месец февруари во Скопје и во Струмица се одржа акцијата “Сподели добрина” во организација на Здружението “Хуманост без граници”, како дел од Кампањата “Мали дела на Добрина”. Со многу
Read More

Акција “Земи доза добрина”

Велат насмевката е најдобар лек. Токму поради тоа во текот на минатата недела волонтерите на Здружението “Хуманост без граници” се обидоа да донесат насмевки на лицата на сите случајни
Read More

Општествена одговорност и промоција на хумани вредности: Посета на завод за рехабилитација за деца со оштетен слух „Кочо Рацин“- Битола.

На 25 Декември 2014 година, се одржа посета на заводот за рехабилитација за деца со оштетен слух „Кочо Рацин“ – Битола. Целта на оваа посета беше една и
Read More