Категорија: Активности

ПОСЕТА НА ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ПРИ БОЛНИЦАТА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ -ПРИЛЕП

На 25 Април 2015 година, во рамките на проектот „Општествена одговорност и промоција на хумани вредности“ на здружението „Хуманост Без граници, беше посетено детското одделение во болницата „Борка
Read More

Донација на книги и училишен прибор за Домот за деца без родители “11 Октомври”

Во рамките на Кампањата “Мали дела на добрина” на Здружението “Хуманост без граници”, како што веќе објавивме, под мотото “Размени книга, подари љубов “, на 18.04.2015 во Скопје
Read More