Category: Активности

Осмомартовска доза внимание во Скопје

“Среќен 8-ми март” е пораката која денес многупати ја кажавме и слушнавме. Традиционално, на меѓународниот ден на жената секоја жена добива внимание од своите блиски роднини и пријатели.
Read More

“Сподели добрина” во Скопје и Струмица

Кон крајот на месец февруари во Скопје и во Струмица се одржа акцијата “Сподели добрина” во организација на Здружението “Хуманост без граници”, како дел од Кампањата “Мали дела на Добрина”. Со многу
Read More