Категорија: Активности

Картички со убави желби за децата во Јавната Здравствена Организација – Природно Лекувалиште Бања Банско

Здружението “Хуманост без Граници ”  продолжува со својата хуманост и овој пат донесе насмевки и убави желби на дечињата кои доаѓаат на рехабилитација во Јавната Здравствена Организација –
Read More

ПОСЕТА НА ЈУ „Дневен центар за деца и младинци со посебни потреби“ Крушево.

На 19 Мај 2015 година, во рамките на проектот „Општествена одговорност и промоција на хумани вредности“ на здружението „Хуманост Без граници, беше посетена ЈУ „Дневен центар за деца
Read More