Latest

Проект: Човековата хуманост – радост на милиони срца – продолжение

Проектот „Човековата Хуманост – радост на милиони срца“ е замислен како збир на хуманитарни активности кои имаат за цел да ја зголемат информираноста на граѓаните од општина Прилеп
Read More

Проект: Подај рака – спаси живот

Проектот „Подај рака – спаси живот“ е осмислен кој има за цел да се зголеми информираноста на граѓаните од општина Скопје за актуелните апели за помош. Конкретно, планирани
Read More