Latest

“Хуманост без Граници” и “Нова Македонија” во заедничка мисија за ширење на Хуманоста

Здружението “Хуманост без Граници ” и дневниот весник “Нова Македонија” во мај 2014 година се здружија во заедничка мисија, да помогнат онаму каде навистина има потреба од помош.
Read More

Web страна www.malidelanadobrina.mk

Кaко дел од активностите на Здружението на Граѓани “Хуманост без Граници”, во мај 2014 година се појави и веб страницата http://www.malidelanadobrina.mk/ Инспирирани од Различните акти на Човековата Добрина и
Read More