Web страна www.malidelanadobrina.mk

Кaко дел од активностите на Здружението на Граѓани “Хуманост без Граници”, во мај 2014 година се појави и веб страницата http://www.malidelanadobrina.mk/

Инспирирани од Различните акти на Човековата Добрина и Љубезност, водени од идејата дека Секое Добро Дело, колку и да е малечко, е бесценето, решивме да направиме уште еден медиум, уште еден веб сајт на кој ќе се промовира добрината и добрите дела.

На страницата ќе најдете Секојдневни, малечки дела на добрина, дела на добрина кон членовите на семејствата, кон пријателите, позитивното влијание во работната средина, позитивното делување во заеницата, како мотив- идеи за мали дела да Добрина, кои ќе ги инспирирараат сите посетители – да ја направат промената во својот живот. И да станат повеќе љубезни од тоа што се. Затоа што, Секој од нас треба да биде Промената која сака да ја види во светот. А промената започнува со секој од нас….

Како генератор на идеи за Добри дела, замислена како мал мотив за секој кој ќе ја посети, http://www.malidelanadobrina.mk/ се појавува како новина и освежување во македонскиот интернет простор, и како уште еден квалитетен медиум кој промовира Вистински Вредности.

 

Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *