#‎мкпредизвик‬ , #icebucketchallenge и #хуманост – Хуман Предзивик !


    Инспирирани од кампањата на http://www.alеsa.org/https://www.facebook.com/hashtag/icebucketchallenge,каде се се побарува да се полиете sо кофа со вода или да донирате за испитувањата на ALS , Амиотрофочна Латерална Склероза, тимот на Донации ве ПРЕДИЗВИКУВА НА ХУМАНОСТ!

На иницијатива на @topanskoboy промовираме #MKПРЕДИЗВИК!

   Едноставно е, Донирајте 100 денари за некој од Македонија, за нечие лекување, а  потоа номинирајте тројца од вашите пријатели со таг на Фејсбук, да го сторат истото , и  додадете #мкпредизвик , #icebucketchallenge , #хуманост . Кругот лесно ќе се прошири, а парите што ќе се собираат некому ќе помогнат. Доколку не донираат 1оо денари, вашите пријатели ќе треба да направат некое друго добро дело и да го споделат на #мкпредизвик,  #хуманост.

Еве за кого се може да се донира:

1. Марга Велеска на VIP операторот-077143077

2. Олгица Тодоровска  од Т-Мобиле 070143102

                                                од ВИП 077143706

3. Даниел Митков од ВИП Оператор: 077 143 110

                                        T-Mobile oператор: 070143112

4. Дарко Антески од 070143132- за Т-мобиле корисниците

 075 143 123 -за ОНЕкорисници
 077 143 144-за ВИП 5. Иван Стојанов на Vip 077 143 776  на One 075 143 155  на Т-Мобиле 070143155

6. Нина Џеловска на Т-Мобиле : 070143103

                                      на ОНЕ : 075143103

                                      на ВИП  : 077143413


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *