Category: 2014

“Недела на Хуманоста” во скопските кафе-барови

По повод Светскиот ден на Хуманоста, 19 август, Здружението “Хуманост без Граници” ја спроведува својата кампања “Недела на Хуманоста” во Скопските кафулиња, со цел да се помогне на сите на кои помошта
Read More

“Хуманост без Граници” и “Нова Македонија” во заедничка мисија за ширење на Хуманоста

Здружението “Хуманост без Граници ” и дневниот весник “Нова Македонија” во мај 2014 година се здружија во заедничка мисија, да помогнат онаму каде навистина има потреба од помош.
Read More